Бързи и лесни кокове за всеки ден

Случвало ли ви се е да се събудите сутрин и косата ви да е хвърчаща в различни посоки? За да я укротите, не е необходимо да я измивате и да губите излишно време. Научете как да направите бързи и лесни кокове, с които да имате едновременно екстравагантна прическа и небрежно излъчване.

Посещението при професионален фризьор е необходимо само при специални поводи, които изискват прецизност и съвършенство. За ежедневието си може да заложим на по-непринудени визии за нашата коса. Един от класическите начини е чрез направата на кок. За наша радост съществуват толкова многобройни вариации за прибиране на косата, че всеки ден може да сме с кок, който да изглежда тотално различен от предходния.

В тази статия ще намерите линк към видео, което разкрива 5 от най-лесните начини за бърза и ефектна прическа. Аз ги изпробвах и при мен се получават отлично. Със сигурност има хиляди други вариации, с които да експериментираме, но като за началото това видео е достатъчно. Нека да развихрим въображението си и да превърнем косата си в приказна.