Ще направиш ли косата си розова?

Обичаш ли да експериментираш с цветовете на косата? Ако следиш тенденциите, то със сигурност си забелязала, че пастелните бонбонени тонове са особено актуални. А най-предпочитан сред богатата палитра от цветове, е розовият. Освен оцветяване на цялата коса, навлезе модата за кичурите, които могат да се направят и в домашни условия. Ако сте решили да се пробвате с цветовете вкъщи, прочетете внимателно инструкциите на опаковката за оцветяване и ги следвайте стъпка по стъпка.

Още нещо важно за всички, които сами боядисват розова коса: базовият цвят е от решаващо значение. И така, на кого розовата коса стои най-добре? На руса и светла коса поне резултатът от боядисване в пастелни цветове е най-добър. За блестящ резултат от цвета, по-тъмната коса трябва първо да бъде изрусена – за предпочитане от професионалист.

Розовите тонове са подходящи за дами на всякаква възраст и на всякаква дължина на косата. Те привличат погледите и определено носят добро настроение.

Косата с пастелни отблясъци излъчва невероятен брой различни визии: в зависимост от цветовия нюанс и стил, розовата коса може да бъде женствена или пънк, романтична или дръзка. Интензитетът на цвета може да варира от мек и прахообразен до интензивен и бляскав.

Не е необходимо цветът на косата да е постоянен. Може да се използват отмиващи се балсами, цветни спрейове или тебешир за коса, цветните кичури и върхове също са идеални за тези, които не са решили още какво искат и експериментират с визии и цветове. А вие бихте ли направили косата си в розово?