Какво да правим във фризьорския салон

Една от най-социалните локациие фризьорският салон. То е любимото ми място, защото релаксирам, същевременно се освежава и говоря с много хора, като разбирам и информация от всякакво естество. Въпреки че ми е забавно, понякога съм за боядисване и това отнема около 4 часа. През този толкова дълъг период всичко омръзва. Затова аз селектирах идеи, с които да упътните времето си пълноценно.

Отмятане на онлайн задачи
Често ми се налага докато съм на фризьорския стол да пиша мейли или да отговарям на съобщения. Те може да са от работно естество, но обикновено е в съботен ден и тогава отмятам лични задачи. Например като писане до приятели, за направа на онлайн поръчки и прочие.

Четене на книга
Другото ми занимание във фризьорския салон е да чета любима книга. Винаги го правя на електронно издание, за да не се изцапа от боята. Понякога е малко неудобно, защото в салона е шумно, но пък ми служи като тренинг за концентрацията. Също неприятно е и, че се налага да местя главата, за да ме подстрижат или боядисат и по-трудно чета.

Релаксация
Колкото и нетипично да ви изглежда, понякога медитирам именно в салона. Слагам слушалките и избирам релаксация, която е около 15 мин. и която включва бля шум, за да изолира всичко наоколо. Затварям очи и се наслаждавам на допира до косата ми. Мен ме отпуска много и затова ви го препоръчвам.

Две в ведно
Последната идея за това как пълноценно да разпределите времето си във фризьорския салон е чрез комбиниране на две козметични дейности в една. Това означава да ми правят маникюр или педикюр. По този начин не губя излишни часове и за двете процедури и излизам доста по-красива и щастлива. Е, тази идея ще е валидна, само ако салона, в който ходите, е налична.