Тренировка в Pulse Fitness & SPA

Според изследване на Европейската комисия от Март 2014г., излиза, че 78% от българите не практикуват никакъв спорт и никога не се упражняват. Струва ми се, в доклада има нещо сбъркано, тъй като поне в моето обкръжение  повечето ми връстници – мъже и жени, дори родителите ми полагат някаква извънработна физическа активност – дали фитнес, бойно изкуство, танци, футбол, баскетбол… Откакто се помня аз самата винаги съм обичала спорта и съм минала през какво ли не – волейбол в училище, латино танци в гимназията, а през последните години – активен фитнес и хранителен режим.  Казват, че фитнесът бил скучен, но определено е с много видим резултат, а и много практичен, ако имаш забързано ежедневие.

pulsfitnessКолкото и да съм уморена от работния ден, където и да се намирам и независимо от метеорологичните условия винаги намирам начин да бъда в залата поне три дни в седмицата. Този уикенд, например, бях на гости в столицата на моя приятелка.  Времето беше малко, а исках да се видя с толкова много хора и между другото да си свърша малко работа, въпреки това обаче успях да отделя два часа за редовната си тренировка и то в една зала, за която отдавна слушам от приятели и мечтаех да посетя отдавна – Pulse Fitness & SPA на детелината на Околовръстното и бул. България. Това е най-голямата и добре уредена фитнес зала у нас, с най-модерните уреди – истински рай да всеки редовно трениращ! Една тренировка там ми беше напълно достатъчна, за да се замечтая да живея в София и да я посещавам редовно. На всичкото отгоре не платих нищо, тъй като на сайта – pulsefit.bg, се предлага безплатно тестово посещение, от което се възползвах. Собствениците на фитнеса – Паскал Дойчев и Андон Атанасов заслужават поздравления за това, че са успели да създадат толкова уникален и огромен фитнес и спортен център.

С такива спортни центрове като Pulse Fitness & SPA, наистина не бих разбрала столичаните, които не тренират. Там упражненията са направо песен и просто няма как да не ходиш с желание 🙂