Студио за красота Alure в София

Обичам да похвалвам и препоръчвам места, услуги и личности, от които съм останала доволна, и това ще направя и днес с тази публикация в блога си. Наскоро посетих едно ново студио за красота в столицата – Alure, от което останах много доволна.

Бяха ми го препоръчали приятелки, на които споделих за изтощената си коса след някои недобре обмислени боядисвания. Посъветваха ме да отида там защото останали с добро впечатление от професионализма на подбраните фризьори там – все пак салонът е бутиков.

kosa

Честно казано бях песимистично настроена по някаква причина към това студио, но само докато прекрачих прага му. Всичко вътре е толкова красиво и стилно в същото време, че няма как да не гласуваш доверие на хората, работещи на това прекрасно място.

И наистина, фризьорката която ме обслужи не само знаеше как да ми помогне, но и беше много мила и човечна. Споделих й за издевателствата, които съм извършила с косата си, и тя ме успокои, че има решение и на този проблем, и че се случват подобни грешки и на най-мъдрите красавици  🙂

Препоръча ми качествена маска за силно изтощена коса, която приложихме веднага, както и по-специализирана козметика – шампоани, балсами и други, с които да продължа да подранвам косата си и да възвърна блясъка й. Наистина останах много доволна от обслужването, усетих ефекта от процедурата веднага.

Много се радвам, когато срещам толкова старателни хора, на които професията е призвание и я вършат добре и с удоволствие.

Ще се радвам да чуя и ваши впечатления в коментарите за този или други салони за красота 🙂