Стилна прическа в новогодишната нощ

Вечерта на Нова година е времето, в което трябва да блестим. Можем да се разкрасим, да облечем някоя нова рокля, да сложим високи обувки и, разбира се… да си си направим професионална прическа!

hairБих искала да ви дам универсален съвет как да оформите косата си, за да посрещането 2015-а година в най-добрата си светлина, но аз самата не знам да има подобно правило. Истината е, че подходящата прическа винаги трябва да се комбинира с подходящия тоалет. Ако например имате вдигната яка, няма как тя да си подхожда с пусната коса. Бюстието и тънките презрамки си отиват с почти всякакви прически, а при затворените деколтета всичко е субективно.

Косата е аксесоар, скъпи дами. Можете да я изнесете нагоре и да я прибере в стегнат кок, за да освободите “терена” за друг аксесоар, а може и да минимизирате всичко останало и да използвате прическата си като най-впечатляващия елемент в цялостната ви визия. Признавам си, че обожавам комбинацията от вдигната коса, широко деколте и красиво бижу, проблясващо на шията на красива жена.

В новогодишната нощ аз лично бих заложила на нещо сигурно, което знам, че ми отива и няма да си вкарам автогол. Не бих си отразяла бретон за първи път точно преди важно събитие, каквото е посрещането на Новата година. Бих го направила, ако знам, че ми отива и с този ход не поемам излишен риск.

Винаги е добра идея да добавите и нещо лъскаво в косата си, когато отивате на парти. Сложете фибичка с камъче или сладка панделка например. Ако все пак това не е във ваш стил, може да се напръскате леко с лак за коса с брокат. Блестете, дами, събирайте погледи!

И накрая, но не на последно място. Ако искате да се преобразите, но вие самата не знаете как – то посещението при професионален фризьор е винаги добра идея.