Практични и удобни прически на плажа

Лято е. Можем да избираме къде да прекараме отпуската си. Разбира се, повечето хора се насочват към морето, но морските ни преживявания трябва да минат под мотото на стил и добър външен вид, нали?

Е, добре. Бански -тук, шапка-тук, плажна кърпа и масло – тук. Почти сме готови. Остава косата. На морето винаги се сблъскваме с неприятния момент как да оформим прическата за плажа си така, че да се забавляваме без да мислим за косата си, защото:

1. Определено ще влизаме във водата и изобщо няма да се пазим от заливане на вълни или да стоим като примадони на плиткото;

2. Пясъкът, който ни заобикаля, който хвърчи с бриза и който обираме, когато косата е мокра върху плажната кърпа, е неприятен, но няма да ни пука от него;

3. Силните слънчеви лъчи, които изсветляват, са ужасни. Е, да, естествено русите жени им се радват, но е ад за дамите, които се боядисват.

Затова, зарежете простата конска опашка, която тривиално се появява почти на всяка глава, и покажете малко повече креативност и разчупеност.beach-hairstyles

Висок кок. Косата е прибрана, добре свита и не тежи на глава ви. Идея е да завиете нежна кърпа, подобно на арабски тюрбан, но само около овала на челото и назад до кока. Навийте остатъка от кърпата на серпентина, обкръжете и прикачете. Останата част разпънете небрежно назад. Можете да прихванете с голяма шнола с бижу, за да стои по-здраво, но и стилно.

Плитка на едната страна. Направете небрежно и завъртете настрани. Останалата коса прикрепете с фуркети и закачете цветна лента с цветето на противоположната страна на плитката.

Средно дълга коса. Винаги можете да хванете предната част назад с малко силиконово ластиче. Добавете тънка лента за коса отгоре. Тази прическа е подходяща и за дългокосите. След като изпълните изписаното дотук, продължете да хващате назад на етажи с още няколко ластичета, докато свърши косата. Така ще се получи стъпаловидна и интересна прическа.

А вие как правите вашата коса на плажа?