Когато ти убягва най-очевидното решение

Сещате ли се за последната такава ситуация? Когато ви е убегнало най-очевидното решение? Може би сте се чудили какво да си облечете днес за фирмената презентация, а отговорът е бил – това, в което ще се чувствате най-удобно и най-уверено дори да не е най-новият ви костюм.

DecisionИли сте били в дилема каква прическа да си направите за предстоящото специално събитие (каквото и да е то)? А, може би най-естествената, но лека дооформена е тази, която ви седи най-добре?

Има и много по-важни въпроси, на които не веднъж ни убягва най-очевидното решение. Дали да се доверим на човека до нас? Ако го е заслужил, защо не? Дали да теглим кредит, за да инвестираме в дейност, в която вярваме, че ще успее? Ако сте толкова сигурни в успеха, защо се двоумите тогава? Дали да смените работата си? Може би не веднага и недообмислено, но защо не погледнете в обявите тук и там, дали няма да изникне нещо подходящо?

В каквато и дилема да сте изпаднали, задайте си въпроса: Трябва ли сега да дам окончателен отговор? Защо не преспите една вечер, не оставете нещата да отлежат в съзнанието ви поне за тази нощ. Утрото винаги е по-мъдро от вечерта. И току виж  правилният отговор ви връхлети неусетно, когато се събудите.