Closeup on luxurious straight glossy hair

Да дариш коса

Повечето момичета, а и жени, имат особена връзка със своите коси. По един или друг начин, косата на жената се е превърнала в един от основните елементи, благодарение на които тя се чувства красива и привлекателна.

Може би това има известна връзка с, все пак, животинската ни природа, и феноменът при някои животни, които благодарение на окраската си се опитват да привлекат противоположния пол. Това разбира се се случва повече сред представителите на мъжките екземпляри, но нека да не разваляме хубавата аналогия.

Връщайки се на женските коси обаче, стигаме до момента, в който много представителки на женския пол, по една или друга причина губят своята коса – дали това ще бъде в следствие на лечение на раково заболяване, или хормонален дисбаланс, няма абсолютно никакво значение.

Положителното в случая е, че разкрасителната индустрия е намерила няколко различни варианта, благодарение на които могат да се прикрият подобен тип недостатъци и проблеми.Но за целта са необходими “дарители” на коса. А това не е нещо, което е особено сложно. Все пак тя расте, а има жени и мъже, които не се чувстват привлекателни.

Изискванията за това да се дари коса бяха няколко, но съвсем прости – да не е боядисвана, да е с дължина около 30 сантиметра.

Звучи просто и всяка жена или мъж, които нямат проблем с това да си отрежат изведнъж косата, могат да бъдат благосклонни към онези, които се борят с телата си и да дарят част от своята коса, за да помогнат на друг човек.