Ами, ако косата е в тон с обувките?

tumblr_m40obeVMI11r5ee6go1_500Когато подготвяме външния си вид, сме свикнали да комбинираме. Било чантата с обувките си, цветната гривна с тениската, блузката с връзките на обувките и т.н. Знаем, че цялостната ни визия трябва да е в синхрон, хармония и в тон. В този списък обезателно влиза и цветът на косата ни.

Затова ви питам: Какъв цвят е вашата коса? Как я вписвате в цялостния си стил?

Положението става леко екстремно, ако сте решили да експериментирате с прическата си и имате червени, сини, лилави, зелени, сиви, руси, розови или други цветни кичури. Тогава сте длъжни да се съобразявате с тях! Твърде шарено става, ако косата ви е червена, обувките зелени, ризката жълта и чантата оранжева… Кестенявата, кафявата и дори черната или руса коса са по-лесни откъм комбинативност, когато оформяте стайлинга си. Аз обаче имам лесно решение за цветнокосите си читатели 😉

Комбинирайте цветната си коса с поне един елемент от облеклото си – може да са обувките, чантата или орнамент по нея, блузата си, колана, щампа на тениската, голяма гривна на ръката, колие и т.н. Само панталон не ми се нрави, нито рокля в тотално същия цвят – става прекалено натрапчиво. Останалите опции обаче са много и все удачни, ефектни и подходящи. Използвайте косата си като екстравагантен аксесоар и цветови акцент, който просто допълвате с още нещо за по-голям ефект.