Омбре е новият ефект Уау!

Напоследък все по-често чуваме и най-вече виждаме ombre ефекта. За тези от вас, на които думата им звучи по-скоро като мексиканско ястие (поне аз това си представих първия път, когато я чух 🙂 ), пояснение: това е прическа, при която основата на косата и нейните краища са боядисани в различни нюанси най-често на един цвят, които плавно се преливат. По-смелите и ексцентрични дами като Джеси Джей например залагат на комбинации от черно и виолетово, русо и огнено червено, русо и зелено.

Топстилистите определят тенденцията като секси, дива и супермодерна. Любопитното тук е, че преди месеци, когато беше забелязанa, коафьорската гилдия я заклейми като проява на лош вкус и липса на стил.

Аз бих добавила, че няма нова мода, а единствено добре забравена стара, защото през 90-те години на миналия век звезди като Кристина Агилера също прибягваха до подобно разчупване на визията.

А на вас допада ли ви?

hilary-swank-wears-j-mendel-and-shows-off-ombre-hair-at-late-show-2__oPt ombre haj color_ombre 8-Ombre_hair 2680-jessie-j CA