Смело решение

Смело решение

Много харсвам късите дамски прически. Стоят много ефектно и много стилно. Една подобна разчупена фризура придава екстравагантност и дързост на жените, които се осмеляват да ги носят.

Преди години късата прическа тип “момче” беше присъща само за по-възрастни дами или за малки момиченца. Сега обаче не мисля, че е така. Това лято тотален хит ще бъдат точно тези прически. Лично аз бих рискувала и бих си отрязала косата толкова късо. Никога не съм треперила нито над коса, нито над нокти. Искам, не искам те си растат. Преди 3 години имах коса до кръста. Всички ми се възхищаваха колко е красива, гъста, зрава. Да, беше си хубава наистина. Една сутрин обаче се събудих и си казах: “Имам нужда от промяна, от нещо ново.” И така това желание ме отведе във фризьорския слон, в който ходя от години, а не някой случаен, защото ефекта може да е отрицателен. Казах на моята фризьорка да реже смело, тя в началото не се съгласи, но после ми направи прическа убиец. Късо каре и резултата беше страхотен, сега си поддържам една средна дължина. Не съжалявам за решението си. Моята близка приятелка миналата година се омъжи и я закарах при моята доверена фризьорка. Като цяло имаше идея косата й да е на буклии да пада свободно, тя има дълга, лъскава и черна коса. Фризьорката ми видя роклята й, видя прическата, която иска да й направи и я посъветва да я смени, защото става прекалено натрюфено. В деня на сватбата й я убеди и й отряза може би 10 см от косата. Ефекта беше поразителен, получи се страхотно стилна прическа, а в съчетание с роклята, просто беше неотразима. Това се казва смело решение, на сватбения ти ден да си отрежеш косата.

Затова не робувам на коси и нокти, защото дори и да не се получи желания резултат, те винаги си растат, така че ако много ви се иска да експериментирате с външния си вид, защо да се колебаете? Опитайте, от опит глава не боли.