Прическа мечта

Никога не съм имала красива коса, дори доста често ми е била комплекс. Каквото и да правя с нея, да я къдря, да я изправям, все не ми харесва как ми стои.

Преди имах много дълга коса, за която много се грижех, постоянно я хидратирах с маски и най-различни ампули, но сякаш никога не ми харесваше как ми стои. Реших, че е от формата и прическата. Отидох при един много прехвален стилист, казах си, това ще е човека, който ще ми помогне да си харесам косата. Уви не беше така, стана още по-зле, направи ми прическа, която след като той изсуши изглеждаше добре. В момента, в който я измих сама, а аз я мия само с професионални продукти, опитах се да я оформя и повярвайте ми ефекта беше ужасяващ. От тогава имам и страх от фризьори. Почти всеки път, когато се наложи да се подстрижа, завършвам със сълзи вкъщи. В момента съм с къса коса и честно да ви кажа пак не ми харесва, пак не е това, което искам, но е по-добре от преди. За зимата смятам малко да променя фризурата, защото обичам да нося шапки, а те съсипват косата. Не знам, на кого ще разреша да ми докосва косата, но все пак е неизбежно.

Ще ви споделя един клип с един магьосник, за съжаление не е българин, но пък бих рискувала да се оставя в неговите ръце. А вие имали ли сте неприятни изживявания във фризьорския салон?