Абитуриентски балове

UWS-B.-Ed-Grad-Ball-2011-515Ето, че сме на прага на абитуриентските балове. Всяка година дванадесетокласниците стават все по-смели и по-смели. Помня, че когато и аз бях на тези години бързах да порасна и гледах какви ли не отворени рокли, дълги с шлейфове, голи гърбове – все едни такива, които повече ще подхождат на развила се жена, отколкото на момиче на прага на зрелостта. Е, все пак стигнах до компромисен вариант и мисля, че изглеждах прилично.

Този синдром, както го наричам аз – на бързото порастване, се повтаря всяка година. Сезон 2013-та станахме свидетели на екстравагантност на килограми. Не бяха малко момичетата, които се съблякоха… оп облякоха 😉 с оскъдни рокли с цел да покажат сексапил и стегнати бедра. Картинката в повечето случи беше гротескна, тъй като тялото е почти оформено, но лицето още прилича на момичешко (детско).

Какво ще видим през 2014-та тепърва ще разберем. Предчувствам, че едва ли ще е по-различно от миналогодишното шоу. Според мен младите трябва да разберат, че и най-разголената рокля ще стои смешно, ако видимо не сте пораснали за нея. Ако излъчването е на пораснала жена и тялото е стройно и най-странната рокля ще стои секси. Сексапилът не идва толкова от разголеността на дрехата, а как тя се съчетава с цялостната визия.

На добър път абитуриенти!